Skip to content

Data Quality Management

twoday kapacitys kursus i datakvalitet er det rette kursus for dig, som allerede er i gang med at bruge Power BI, og gerne vil lære, hvordan man sikrer, at data lever op til den forventede kvalitet. På dette kursus lærer du både teori om datakvalitetsregler; hvorfor de er vigtige at arbejde med og hvordan du beregner og visualiserer datakvalitetsregler i Power BI.

18. Apr 2024

09:00 - 16:00

Aarhus

4.000 DKK

På kurset får du styr på teorien omkring stamdata og de typiske udfordringer vedrørende dette i en organisation. Du lærer at opsætte datakvalitetsregler for stamdata, så du selv kan analysere på kvaliteten af dine data og visualisere den i Power BI. Derudover lærer du, hvordan du sorterer ud i data, som ikke lever op til datakvalitetsreglerne.

Fokusset på kurset ligger på de seks mest almindelige datakvalitetsregler, hvad de betyder og hvilken historie de fortæller om din virksomheds data.

Endelig kommer vi at gennemgå, hvordan du kan benytte Power BI til at udfordre organisationen i forhold til, hvordan datakvaliteten bliver opretholdt, samt hvordan visualisering af datakvaliteten kan hjælpe med at gøre din organisation mere datadreven.

Læs mere om kurset her.

About your hosts

Kristoffer West

Kristoffer West
Head of Academy

Kristoffer West er en af vores mest erfarne undervisere, og han bruger derfor også det meste af sin tid på netop undervisning. Derudover arbejder han som Senior Advisor i data-storytelling, hvor han primært fokuserer på de visuelle aspekter i Power BI. Kristoffer blev ansat d. 1. august 2015 - blot en uge efter at Power BI kom til verden. Han har derfor arbejdet med produktet i stort set alle versioner, hvilket gør ham i stand til at råde og vejlede på hele platformen. Der er derfor rig mulighed for at stille Kristoffer konkrete spørgsmål og få svar.

Sign up for 'Data Quality Management'

1 Course details

18. Apr 2024

09:00 - 16:00

Aarhus

4.000 DKK